23948sdkhjf

FoodExpo præsenterer fødevarebranchens innovative nyheder

Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, præsenterer et væld af nyheder inden for udstyr, interiør samt føde- og drikkevarer.
Den første ost lagret i Hjerm Kalkstensgrube, laksepølser med tang, innovativ emballageløsninger, nytænkende produktløsninger og opdrættede rejer lavet på overskudsvarme.

Det er bare nogle af de nyheder, som kan opleves i MCH Messecenter Herning fra 6.-8. marts 2016.

I alt har Foodexpos udstillere i skrivende stund tilmeldt 158 nyheder, som kan fordeles i to kategorier: Føde- & Drikkevarer samt Interiør & Udstyr. Nyhederne kan allerede nu ses på foodexpo.dk, men også nærstuderes på udstillernes stande samt også på et fysisk ved Hovedindgangen på Foodexpo.

- Når man ser på bredden af nyheder, vidner det om, at fødevarebranchen er i evig og spændende udvikling for at følge med samt udfordre forbrugernes behov. Uanset om det handler om interiør, smagsvarianter eller noget helt tredje, er branchen altid på vej. Det glæder vi os sammen med udstillerne til at præsentere, siger messens projektleder, Carina Høgsted Kirkegaard.

- Fra besøgsanalyser fra tidligere år fremgår det tydeligt, at de besøgende kommer på messen med blandt andet nyheder for øje. Derfor kan vi allerede nu love, at der virkelig bliver noget at komme efter hos de op mod 475 udstillere, fortsætter hun.

På messen har besøgende ikke blot mulighed for at opleve branchens nyeste påfund, men også bedømme dem. På nyhedsområdet kan besøgende nemlig deltage i en afstemning, hvor Foodexpos bedste nyhed kåres. Kåringen finder sted 8. marts, messens sidste åbningsdag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063